Wil Jij meedoen aan vrijdagavondtennis?

LEES ONDERSTAANDE DAN SNEL DOOR !

Wat wij gaan organiseren: Opnieuw een editie interne vrijdagavond tennis. Dit houdt in dat je je individueel kunt opgeven als deelnemer/deelneemster en dat je zoveel mogelijk op sterkte word ingedeeld zodat er gelijkwaardige dubbels tegenover elkaar zullen staan. Je speelt dan een aantal vrijdagavonden een leuke partij tennis tegen je clubgenoten. Je individuele behaalde games per avond zijn dan je punten en aan het einde van de competitie hebben we 3 dames en 3 heren als winnaars die leuke prijzen in ontvangst kunnen nemen!

Wanneer gaan we dit organiseren:

Van vrijdag 4 september t/m 23 oktober  2020

Dit zijn een aantal vrijdagavonden waarvoor je ingepland kan worden. Natuurlijk hoef je niet alle vrijdagavonden te spelen en kun je van te voren en/of tijdens de competitie (wel tijdig graag!) aangeven welke avonden je verhinderd bent of niet wilt spelen.

Afspraken:

Uiteraard vraagt de competitie om duidelijke afspraken. Hieronder tref je een aantal basisregels aan die voor alle deelnemers gelden. Neem daar alsjeblieft goede nota van zodat we allemaal weten waar we op kunnen en mogen rekenen. Per wedstrijd wordt er 1 uur gespeeld met per wedstrijd wisselende partners en volgens een vastgesteld schema. Iedereen speelt in principe 1 wedstrijd per avond waarbij dubbel en mixpartijen zoveel mogelijk wekelijks worden afgewisseld. De éénmalige kosten om mee te doen aan dit leuke evenement bedragen € 7,50. Hiervoor ontvang je een deelname, koekjes, snacks, (misschien) een prijs en veel gezelligheid.

Onverwachts verhinderd? Zorg zelf voor vervanging!

Het kan iedereen gebeuren dat je een keer tóch niet aanwezig kunt zijn. Natuurlijk is het mogelijk om een vervanger in jouw plaats te laten spelen. Alle deelnemers zorgen er waar nodig zelf voor dat iemand anders zijn/haar plaats inneemt, zodat alle wedstrijden gewoon door kunnen gaan. Je kunt uiteraard ook proberen om met iemand te wisselen of als je helemaal niemand kan vinden, benader dan iemand die op het schema staat en ervoor of erna een wedstrijd speelt.

Voorwaarden daarbij zijn:

  1. De vervanger van hetzelfde geslacht is (dus een dame kan niet door een heer worden vervangen en vice versa)
  2. Dat je vervanger ongeveer dezelfde speelsterkte heeft als jij
  3. Dat de games voor de vervanger niet genoteerd worden (voor de andere drie spelers uiteraard wel)

Stel je voor dat het regent als je moet spelen; wat dan?

Bij regen vervalt de geplande wedstrijd maar gaat de eerstvolgende op dezelfde avond zo mogelijk wél door. Dus: als het om 19:30 uur regent dan wordt die wedstrijd niet gespeeld, maar als het om 20:30 uur weer droog is dan gaan die en de volgende wedstrijden gewoon van start. Niet-gespeelde wedstrijden komen geheel te vervallen

Betaling:

Om mee te kunnen doen willen we graag een betaling ontvangen van € 7,50. Dit bedrag besteden we aan hapjes en prijzen. We gebruiken Tikkie voor de betaling. Zodra we de betaling binnen hebben word je opgenomen in de indeling.

Doe mee!

Wij hopen op voldoende enthousiaste deelnemers! Inschrijven kan door middel van het invullen van bijgevoegd aanmeldingsformulier. Via het aanmeldingsformulier is het ook mogelijk je op te geven als reservespeler. Je wordt dan gebeld bij eventuele verhinderingen. Vul dus ook de rest van het formulier in! 

PS Het spreekt voor zich dat de door onze vereniging na te leven CORONA regels tevens gelden voor dit evenement.  

AANMELDINGSFORMULIER VRIJDAGAVONDTENNIS  


    ManVrouw


    987654321

    Share