Wil Jij meedoen aan onze vrijdagavondtennis?
Wat wij gaan organiseren:
Opnieuw een editie interne vrijdagavond tennis.
Dit houdt in dat je je individueel kunt opgeven als deelnemer/deelneemster en dat je zoveel mogelijk op sterkte word ingedeeld zodat er gelijkwaardige dubbels tegenover elkaar zullen staan. Je speelt dan een aantal vrijdagavonden een leuke partij tennis tegen je clubgenoten. Je individuele behaalde games per avond zijn dan je punten en aan het einde van de competitie hebben we een dame en een heer als winnaar die leuke prijzen in ontvangst kunnen nemen!

Wanneer gaan we dit organiseren:
Van vrijdag 6 september t/m 25 oktober  2019

Dit zijn een aantal vrijdagavonden waarvoor je ingepland kan worden. Natuurlijk hoef je niet alle vrijdagavonden te spelen en kun je van te voren en/of tijdens de competitie aangeven welke avonden je verhinderd bent of niet wil spelen.
Afspraken:
Uiteraard vraagt de competitie om duidelijke afspraken. Hieronder tref je een aantal basisregels aan die voor alle deelnemers gelden. Neem daar alsjeblieft goede nota van zodat we allemaal weten waar we op kunnen en mogen rekenen.

Per wedstrijd wordt er 1 uur gespeeld met per wedstrijd wisselende partners en volgens een vastgesteld schema. Iedereen speelt in principe 1 wedstrijd per avond waarbij dubbel en mixpartijen zoveel mogelijk wekelijks worden afgewisseld.
Onverwachts verhinderd? Zorg zelf voor vervanging!
Het kan iedereen gebeuren dat je een keer tóch niet aanwezig kunt zijn. Natuurlijk is het mogelijk om een vervanger in jouw plaats te laten spelen. Alle deelnemers zorgen er waar nodig zelf voor dat iemand anders zijn/haar plaats inneemt, zodat alle wedstrijden gewoon door kunnen gaan. Je kunt uiteraard ook proberen om met iemand te wisselen of als je helemaal niemand kan vinden, benader dan iemand die op het schema staat en ervoor of erna een wedstrijd speelt.

Voorwaarden daarbij zijn:

  1. De vervanger van hetzelfde geslacht is (dus een dame kan niet door een heer worden vervangen en vice versa)
  2. Dat je vervanger ongeveer dezelfde speelsterkte heeft als jij
  3. Dat de games voor de vervanger niet genoteerd worden (voor de andere drie spelers uiteraard wel)

Stel je voor dat het regent als je moet spelen; wat dan?
Bij regen vervalt de geplande wedstrijd maar gaat de eerstvolgende op dezelfde avond zo mogelijk wél door. Dus: als het om 19:00 uur regent dan wordt die wedstrijd niet gespeeld, maar als het om 20:00 uur weer droog is dan gaan die en de volgende wedstrijden gewoon van start.
Niet-gespeelde wedstrijden komen geheel te vervallen

Doe mee!
Wij hopen op voldoende enthousiaste deelnemers! Inschrijven kan door middel van het invullen van bijgevoegd aanmeldingsformulier.

Via het aanmeldingsformulier is het ook mogelijk je op te geven als reservespeler. Je wordt dan gebeld bij eventuele verhinderingen. Vul dus ook de rest van het formulier in!

Het aanmeldingsformulier dient vóór 1 september 2019 ingeleverd te zijn j Bob Hansen, Buiten de Veste 4 te Schoonhoven.
Telefoonnummer: 06-51660045 of 0182-386770 of via b.hansen@unive.nl

AANMELDINGSFORMULIER VRIJDAGAVONDTENNIS


ManVrouw


987654321

Share