Vrijdagavond tennis (VAT)

Beste tennissers,

Zoals in de nieuwsbrief al vermeld, worden de tennismogelijkheden met ingang van 1 juli a.s. verruimd en kan er ook (binnen de eigen vereniging) weer wat georganiseerd worden. Wel met inachtneming van de 1,5 meter afstand.  
Vrijdagavond tennis (VAT)
Bob en Arend gaan het vrijdagavondtennissen weer oppakken. De eerste avond zal zijn op 3 juli. De avond wordt iets anders ingevuld, namelijk als Toss avond.
Wat gaan we doen?
Elke vrijdagavond (voorlopig t/m 17 juli) , te beginnen op 3 juli 2020, is het “Toss-avond” voor Senioren (vanaf 19:15 uur). Door de clubkampioenschappen en de nieuwe leden welkomstavond kan er op vrijdag 10 juli geen Toss-avond plaats vinden.

Je hebt dan de mogelijkheid om te tennissen zonder van tevoren af te spreken. Bij aankomst lever je jouw tennispas in bij de organisatie. De deelnemende namen worden opgeschreven om aan de gestelde Corona voorwaarden te voldoen. De organisatie deelt alle deelnemers in (zoveel mogelijk op sterkte) en je kunt telkens 3 kwartier een partijtje tennissen met wisselende medespelers. Je mag ook meerdere keren spelen als je dat wil. Er wordt getennist tot max. 22:45 uur. (afhankelijk van de bezetting) Over het algemeen zullen er dubbels (en mixed) gespeeld worden.  Een enkele keer zal (in overleg) een enkelspel ingedeeld worden. Dit alles is afhankelijk van de deelname.

Speeltijden zijn:
19.30 uur – 20.15 uur
20.20 uur – 21.05 uur
21.10 uur – 21.55 uur
22.00 uur – 22.45 uur
Zorg dat je 10 minuten vóór aanvang aanwezig bent, zodat de organisatie tijd heeft om de partijen in te delen. We rekenen op jullie komst!  

Clubkampioenschappen Senioren
De clubkampioenschappen gaan gehouden worden van donderdag 9 juli tot en met zondag 12 juli. De organisatie is in handen van Paulien, Rianne en Hike. Zij gaan jullie op korte termijn nadere informatie geven.  

Tot slot
Vanaf heden worden er extra losse les momenten aangeboden. Hiervoor kun je je per keer inschrijven. Wil je hier aan deelnemen of meer info over hebben, meld je dan even langs de baan bij de trainer:  Martijn Thelen van Focus.

Share