Tennislessen

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor tennislessen bij Focus Tennis Academy.

Focus Tennis Academy

FOCUS tennis academy is een professionele tennisschool met een uitgebreid dienstenpakket en gaat voor een totale focus op het gebied van techniek, tactiek, conditie en mentale begeleiding. Hiervoor werken we met een team van ervaren en gediplomeerde professionals om een kwalitatief hoogstaand pakket aan te bieden.

FOCUS tennis academy hanteert de modernste trainingstechnieken, met als doel het niveau van iedere tennisser te verbeteren. Of u nu een beginnende of een gevorderde tennisser bent, jong of oud, recreatie- of wedstrijdtennisser.

De gediplomeerde trainers van FOCUS tennis academy hebben niet alleen als doel om betere tennissers te maken. Ook willen zij dat u plezier aan deze mooie sport beleeft. Tijdens de training maar zeker ook tijdens de wedstrijden en toernooien die u wellicht speelt.

Inschrijven voor tennisles

We verheugen ons op de komende periode en willen je bij deze mededelen dat de inschrijvingen voor de zomerlessen zijn geopend. Wij vragen jou eenmalig een account aan te maken in ons Yourtennis-systeem. Hier heb je de komende jaren plezier van. Hierbij is het o.a. mogelijk een “ouder” en onderliggend “kind” account aan te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven voor priv√© of duolessen, deze mogelijkheden vind je terug op het inschrijfformulier. Wanneer je zelf een groepje hebt, of als je met iemand samen wil trainen, geef dit dan aan in het vakje “opmerkingen”.

Voordelen Yourtennis: via je eigen login pagina krijg je een hoop informatie te zien en kun je je gegevens wijzigen als er een keer iets verandert. Ook vind je er de volgende informatie:

  • Is mijn inschrijving ontvangen?
  • Is mijn les al gepland?
  • Je trainer geeft tips en adviezen die je kunt bekijken en beantwoorden.
  • Vakantie, lesreglement en lesdata.

Klik hier om direct in te schrijven

Mocht je op enig moment vragen hebben, stuur dan gerust een email aan Niels@focustennisacademy.nl of kijk op onze website www.focustennisacademy.nl

Share