Samenloop voor Hoop!

Misschien heb je er al van gehoord! In Lekkerkerk wordt op 29 en 30 juni van 14.00 tot 14.00 uur een SamenLoop Voor Hoop georganiseerd. Een 24-uurs wandelestafette waarbij de opbrengst in zijn geheel naar het KWF gaat, voor onderzoek naar kanker. 

Namens onze tennisclub hebben wij een team waar iedereen die mee wil lopen voor het goede doel in kan schrijven voor € 15. Mijn vraag aan jullie is: heb je dat weekend niets te doen, maak een paar uurtjes vrij en kom naar dit mooie evenement! 

Inmiddels zijn er al 43 teams en bijna 600 deelnemers! Natuurlijk zijn familieleden, vrienden, buurtjes en kennissen ook van harte welkom om langs te komen of mee te lopen. Mocht dit niet lukken wil ik je vragen een kaarsenzak te kopen en deze te voorzien van een tekst voor iemand die de strijd tegen kanker aan het voeren is of heeft gevoerd. 

De zakken zijn bij mij voor € 5 te koop. Tijdens de kaarsen ceremonie op zaterdagavond 29 juni rond 22.30 uur worden de kaarsen aangestoken. Een mooi moment om mensen te herdenken en te steunen.

Een donatie storten op onze actiepagina mag natuurlijk ook! 

Hartelijke groet,

Arno Korenhof 

ps. Hierbij de link naar ons team TV Het Hofland 

Share