Lidmaatschap

De vereniging kent een aantal verschillende lidmaatschappen afhankelijk van de leeftijd van het lid. De leeftijd die je bereikt in het kalenderjaar is bepalend voor je soort lidmaatschap (voorbeeld: Als je 21 jaar wordt in 2018 dan ben je senior). De contributie voor de verschillende lidmaatschappen bedraagt:

Junior (tot 18 jaar) € 60,-
Semi-senior (18 tot 21 jaar) € 60,-
Senior € 155,-
Donateur € 25,-

Gelieve bij wijziging van adres of andere relevante gegevens dit te melden bij de ledenadministratie via ledenadministratie@hethofland.nl . Indien er 4 personen (thuiswonend) of meer uit een gezin lid zijn van de vereniging, wordt er reductie gegeven van 10%.

Indien je in het volgend seizoen geen lid meer wenst te zijn van de vereniging, dien je het lidmaatschap voor 1 februari bij de ledenadministratie op te zeggen.
Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren. Hiervan wordt een bevestiging gestuurd.

Inschrijven


Online inschrijfformulier


Afdrukken en per post versturen

Als je lid wil worden, kun je hier klikken en online inschrijven. Of je kunt dit aanmeldingsformulier downloaden en digitaal invullen, uitprinten en voorzien van een recente pasfoto sturen naar de ledenadministratie. Uiteraard kun je voor meer informatie omtrent het lidmaatschap contact opnemen met de ledenadministratie.

Ledenadministratie

Jacqueline Verdel
ledenadministratie@hethofland.nl

Share