Is jouw foto toe aan een up-date? Regel dat dan NU!

In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijken we of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.
Waarom een meerjaren KNLTB ledenpas?
Samen met 1700 tennisverenigingen streven we er naar om een duurzaam tennisklimaat te realiseren. We stimuleren verenigingen te verduurzamen en willen hier ook zelf een bijdrage aan leveren.
Op de meerjaren ledenpas wordt de speelsterkte niet meer getoond. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op MijnKNLTB als legitimatie. Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement worden daarom aangepast. In deze reglementen, die in januari worden gepubliceerd, zullen alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig worden uitgelegd.

Actuele pasfoto
Voor de meerjaren ledenpas geldt dus ook dat de pasfoto twee jaar mee gaat. Het is daarom belangrijk voor leden dat er een actuele pasfoto op deze pas komt te staan. De overgang naar de nieuwe pas is dus hét moment voor Ledenadministrateurs om leden met een zeer gedateerde foto op hun pas of leden zonder pasfoto op hun pas, te verzoeken om een actuele pasfoto aan te leveren.

Dus hierbij een verzoek aan die leden met nog een zeer jeugdige pasfoto op zijn/haar ledenpas:
Stuur vóór 26 januari a.s. een nieuwe foto naar: ledenadministratie@hethofland.nl

Share